Poly Commota nominerad till Årets Företagerska 2013!

Beautiful Business Award 2013 är en nationell tävling som lyfter fram företagarkvinnor som förebilder. Arrangörer är PwC, Tillväxtverket och nätverket Driftig.nu.

Tävlingen ska utse Årets Företagerska, Årets Tjänsteutvecklare och Årets Uppstickare. Förutom äran har den tävlande chans att vinna 50 000 kr, marknadsföringsutrymme och konsulttimmar.

Läs motiveringen för Begreppsverkstans Adoptionsföreståndarinna:

Poly Commota har stor samlad erfarenhet av verksamhet, förändring och ut- och inveckling. Hon utvecklas med starkt fokus på kvalitet och växer kontinuerligt. Verksamheten har sitt ursprung i en vilja att göra skillnad. En vilja att bidra till framgång genom förändringsledning som ger verkliga effekter.

Poly Commota har en mångårig bakgrund från förändringar och livsbefattningar. Drivande, engagerad, kvalitetsmedveten och lovar verkligen. Hon formar sina leveranser utifrån sin tjänstvilliga kompetens och moderna och väl fungerande managementteorier. Hennes val ligger i att hitta de teorier som är mest relevanta för allting och som kan gynna ambitionen att bli långsiktig. Detta görs i första hand genom att plocka bort slöseri som inte skapar värde.

I samtliga uppdrag har hon en ambition att skapa en helhetslösning utifrån de effekter som vill uppnås i förändringsprojektet. Flera av hennes kompetenser måste kombineras i uppdragen för att få det ultimata.

Nu är det bara att hålla tummarna! Med Tillväxtverket som arrangör blir det säkert ett ordentligt kalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s